Ο κύβος ερρίφθη, καλή μας αρχή!

από | Ιαν 23, 2019 | Διαφορα | 4 Σχόλια

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, ο κύβος ερρίφθη. Το site που όλοι περιμένατε (και οι τρεις σας) γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Για τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζατε ότι το χρειάζεστε, είμαστε εδώ πλέον για να σας ανοίξουμε τα μάτια μοιράζοντας άπλετη γνώση. Διάφορα άρθρα που έχω γράψει την τελευταία δεκαπενταετία σε forums, boards & blogs ανά το διαδίκτυο, θα μαζευτούν σιγά σιγά εδώ πέρα, και γιατί όχι, θα εμπλουτίζονται εκ νέου με νέες δημοσιεύσεις όσο περνάει ο καιρός.

Άλλοτε θα είμαστε πιο σοβαροί, άλλοτε όχι και τόσο, ενίοτε θα είμαστε και αστείοι (τρομάρα μας), πάντα με σκοπό να αναλύσουμε διάφορα θέματα σχετικά με anime / manga / comics / videogames και φυσικά οτιδήποτε έχει σχέση με Disney, ένας τομέας που όπως το κόβω, θα έχει την μερίδα του λέοντος από εδώ και πέρα.

Στο site αυτό, θα μας απασχολήσουν τα δρώμενα σε κάποια θέματα, όμως δεν θα αναλωθούμε τόσο πολύ με συνεχή ροή νέων και επικαιρότητας. Όχι επειδή δεν είναι ενδιαφέροντα θέματα, αλλά επειδή το όλο εγχείρημα, από το στήσιμο της ιστοσελίδας μέχρι την τελική μορφή των κειμένων είναι αποτέλεσμα ενός ατόμου, εμού του ιδίου. Επομένως θα προτιμήσω να ασχοληθούμε με έρευνες και ενδελεχείς μελέτες. Μεγάλα κείμενα που παίρνουν αρκετό χρόνο για να δημιουργηθούν. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το προσωπικό μου ιστολόγιο.

Και εδώ είναι το σημείο που θα ρωτήσετε «Και τότε γιατί ρε μάστορα δεν έφτιαξες ένα blog να τελειώνουμε;»! Καλή ερώτηση. Πριν κάτι φεγγάρια είχα φτιάξει ένα τέτοιο, όμως δεν πήγε πολύ καλά ως εγχείρημα. Βασικά πήγε άπατο τώρα που το συνειδητοποιώ. Λίγο το ότι το free blogspot δεν είχε αρκετές τεχνικές παραμετροποιήσεις, λίγο το ότι δεν είχα τότε αρκετές τεχνικές γνώσεις, λίγο το ότι έψαχνα μία αφορμή να δοκιμάσω τις τωρινές μου γνώσεις στο web design, λίγο το ότι ήθελα μεγαλύτερη ελευθερία δημιουργίας για κάθε άρθρο, ε, δεν ήθελε και πολύ. Όλα αυτά οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπετε στην οθόνη σας.

Καλή μας αρχή λοιπόν. Στο ξεκίνημα μπορεί να υπάρχουν κάποια τεχνικά θεματάκια, όμως θα διορθώνονται με τον καιρό. Τα λέμε μέσα!

4 Σχόλια

  1. Καλή αρχή PK!

    Περιμένω κάποια στιγμή αρθράκι για τις disney βιντεοκασέτες 😛

    Απάντηση
  2. Καλή αρχή PD. Θα περιμένω να διαβάσω συγκεντρωμένα όλα αυτά τα ωραία που γράφεις

    Απάντηση
  3. καλη αρχη. υπεροχο

    Απάντηση
  4. Σου εύχομαι καλή αρχή και από εδώ Γιώργο. Περιμένουμε τα επόμενα άρθρα σου 😉

    Απάντηση

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *